تصویر پیدا نشد !
۰

بسم الله الرحمن الرحیم چهارشنبه هرهفته روانشناسی زرد از نگاه اسلام وَمَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ ۚ، و هر که بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد(سوره مبارکه طلاق،آیه ۳)

 

چرا روانشناسی زرد می گویند؟
روانشناسی زرد به‌طور عامیانه به رویکردها و مشاوره‌هایی اشاره دارد که معمولاً بدون پایه‌های علمی قوی و با ادعاهایی بیش‌ازحد آمیخته با تبلیغات جذاب ارائه می‌شوند. این نوع روانشناسی اغلب به افراد عادی تجاربی پیشنهاد می‌دهد که به دنبال راه‌حل‌های سریع و آسان برای مشکلات خود هستند
روانشناسی زرد از کجا نشأت گرفته است؟
ریشه‌های روانشناسی زرد به قرن هفدهم باز می‌گردد، زمانی که فیلسوفانی مانند دکارت (Descartes) و لاک (Locke) از دانش خود در مورد طبیعت انسان برای «اثبات» آنچه که امروزه نظریه‌های علمی می‌نامیم، استفاده کردند. روانشناسی عامه‌پسند با تئوری‌های روانکاوانه فروید (Freud) در کتابش با عنوان تعبیر رویاها (The Interpretation of Dreams)، قدرت گرفت.در آن زمان، افزایش شدید علاقه‌ی مردم به روانشناسی به وجود آمد. در دهه ۱۹۶۰، بار دیگر اقبال عامه به روانشناسی در پی انتشار کتاب‌های بحث‌برانگیزی مانند فرار از آزادی (Escape from Freedom) اریش فروم (Erich Fromm) به وجود آمد. این کتاب اولین کتابی بود که علاقه به ادیان شرقی و یوگا پس از جنگ جهانی دوم را به نیاز ما به آزادی فردی گره زد.
فرهنگی و اجتماعی شهرداری امین شهر
ادامه دارد……

اشتراک گذاری

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *