تصویر پیدا نشد !
۰

سرمقاله هفته نامه سمنگان شماره ۴۵۲????

✅ در پی تحولات منطقه؛
یک بام و دو هوا در ادعاهای حقوق بشری

عصمت قدیری اناری

در حوادث شهریور ۱۴۰۱ پس از فوت مرحومه مهسا امینی، شاهد ادعای رسانه های اروپایی و آمریکایی با موضوع نقض حقوق بشر و عدم آزادی زنان در ایران بودیم. تحریکات این رسانه ها که در واقع عین بی عدالتی و نقض حقوق بشر بود، سبب شد مدتی ناامنی و دعوا سایه سنگین خود را بر جامعه ایران انداخته و منجر به آسیب و مرگ و میرهایی از اقشار مختلف مردم از هر دو طرف شود. اقداماتی مثل تخریب اموال عمومی، ناهنجاری های رفتاری، سوزاندن روسری و… که موج سواری تعداد کمی از ساده اندیشان به ویژه در جنس زنان را در داخل و خارج از کشور در پی داشت.
آتش این فتنه ها توسط گروهی از مغرضان و بیشتر تحت تاثیر همین رسانه ها روشن شده بود و مدت کوتاهی انرژی کشور را گرفت که بر اساس قانون «هر عملی را عکس العملی است» حتما باید تاوان آن را پس بدهند.
اما نکته مهم، تناقض گفتار و رفتار و یک بام و دو هوای برخی مجریان این شبکه هاست.
همه، اخبار و تحلیل های «سیما ثابت» خانم مجری شبکه ایران اینترنشنال را در چندماهه اغتشاشات «زن، زندگی، آزادی» دیدیم و شنیدیم. کمی بعد اما این مجری که خود را دلسوز زنان ایران می دانست، اعلام کرده به علت عدم رعایت کرامت انسانی و عدم رعایت حقوق زنان از شبکه اینترنشنال استعفا کرده است. «پریسا سحرخیز» مجری دیگری است که به گفته خودش به علت تعرض، سوء استفاده های جنسی و روابط ضربدری در شبکه منو تو از این شبکه جدا شده است. سوالات اینجاست: چه شد که این مدافعان آزادی زنان در ایران که به حال روز بانوان این سرزمین اشک تمساح می ریختند خود به دلیل عدم رعایت حقوق زنان در محل کارشان مجبور به استعفا می شوند؟!
این دوگانه اندیشی را با کدام معیار حقوق بشری که اینان از آن دم می زنند، می توان سنجید؟!
اما در تحولات این روزها در نوار غزه باز هم این تناقض آشکار به چشم می خورد. در نمونه ای از خبرهای این روزها می خوانیم:
– وزارت بهداشت در غزه جمعه اخیر در بیانیه خود اعلام کرد که ۷۰ درصد شهدای غزه، زن، کودک و سالخورده هستند.
– کمیته حفاظت از خبرنگاران می‌گوید، از زمان آغاز جنگ بین اسرائیل و حماس در ۷ اکتبر تا به امروز حداقل ۲۲ روزنامه نگار کشته شده‌اند. این کمیته ۱۵ مورد از این کشته‌ها را به حملات هوایی اسرائیل نسبت داده است….
– رسانه‌های انگلیسی «گاردین» و «بی‌بی‌سی» شماری از کارکنان خود را به‌ دلیل حمایت از مردم فلسطین و مخالفت با رژیم صهیونیستی اخراج و یا تعلیق کردند.
– «استیو بل»، کاریکاتوریست ۷۲ ساله انگلیسی که چهار دهه گذشته در «گاردین» مشغول به کار بود، پس از کشیدن کاریکاتور «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از کار اخراج شد.
– تعداد کشته های فلسطینی به ۴۳۸۵ نفر رسیده که ۱۷۵۶ نفر از اینها کودک هستند.
– بیش از ۱۰۰ کامیون کمک‌های انسانی در گذرگاه مرزی رفح به صف ایستاده‌اند که رژیم صهیونیستی اجازه ورود آنها را نمی دهد.
و خبرهای مختلف دیگری که قلب انسانها را به درد می آورد.
دفاع از حقوق بشر به مفهوم این رسانه ها و رژیم صهیونیستی را ببینید و قضاوت کنید.
در خانه اگر کس است یک حرف بس است

برچسب‌ها:

اشتراک گذاری

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *