🔹 دام قربانی حتما از محلهایی که مورد تایید وزارت بهداشت و دامپزشکی است، تهیه شود.
🔹 توصیه میشود ذبح دام در مسیر عمومی حرکت مردم نباشد.
🔹 در مکانی انجام شود که قابل شستوشو باشد.
🔹 فردی که ذبح میکند حتما چکمه و دستکش، لباس پوشیده داشته باشد و پوستش با خون دام هیچ تماسی نداشته باشد.
🔹 گوشت دام بعد از ۲۴ ساعت و جگر دام بعد از ۴۸ ساعت نگهداری در یخچال در دمای ۴ درجه سانتی گراد قابل استفاده است.
🔹برای از بین بردن کنهها بعنوان ناقل بیماری تمامی دامها، بستر و جایگاه دام در روستاها و دامداریها سمپاشی شود.
🔹از تماس با دام آلوده، خون و ترشحات لاشه، گزش و دستکاری کنه و خون و ترشحات بافتی بیمار آلوده اجتناب شود.
🔹با شروع ناگهانی تب، سردرد، درد عضلاتی و خونریزی فورا به مراکز بهداشتی مراجعه کنند.
#واحد_پیشگیری_و_مبارزه_با_بیماریها
#شبکه_بهداشت_و_درمان_شهرستان_انار
نظرات کاربران