از کلیه کشاورزان و ترمینال داران محترم شهرستان انار درخواست میشود در فراوری پسته های خود و سایرین دقت لازم را بعمل اورده و خشک کن ها را در درجه حرارت مناسب قرار دهند تا از اسیب رسیدن به مغز پسته و برشته شدن ان جلوگیری شود که در هنگام فروش محصول به مشکلی برخورد نکنند چون پسته هایی که طعم برشتگی داشته و پوست مغزشان از مغز جدا شود در بازار مشتری کمتری داشته و با قیمت کمتری به فروش میرسد لذا خواهشمند است برای جلوگیری از ضرر و زیان خود و دیگران دقت لازم را به عمل اورید.
اتحادیه خشکبار و اتاق اصناف کشاورزی شهرستان انار
نظرات کاربران