🔹شستشوی صحیح دستها قبل و بعد از غذا
🔹استفاده از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی
🔹جوشاندن کنسرو ۲۰ دقیقه قبل از مصرف و دقت به تاریخ انقضا
🔹عدم مصرف آب جوی ها،رودخانه ها،چشمه ها و قنات ها
🔹شستشو و ضدعفونی میوه و سبزیجات با آب سالم
🔹استفاده از شیر و لبنیات پاستوریزه
⭕️ در صورت داشتن علائمی مانند اسهال،استفراغ، کم آبی بدن، کاهش فشارخون، ضعف و بیحالی، سرگیجه و …ضمن استفاده از آب و مایعات بهداشتی به نزدیکترین مرکز درمانی مراجعه نمائید.
🌐روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان انار
نظرات کاربران