تصویر پیدا نشد !
۰

💢چگونه از بیماریهای منتقله از طریق آب و غذا در امان باشیم؟

🔹شستشوی صحیح دستها قبل و بعد از غذا

🔹استفاده از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی

🔹جوشاندن کنسرو ۲۰ دقیقه قبل از مصرف و دقت به تاریخ انقضا

🔹عدم مصرف آب جوی ها،رودخانه ها،چشمه ها و قنات ها

🔹شستشو و ضدعفونی میوه و سبزیجات با آب سالم

🔹استفاده از شیر و لبنیات پاستوریزه

⭕️ در صورت داشتن علائمی مانند اسهال،استفراغ، کم آبی بدن، کاهش فشارخون، ضعف و بیحالی، سرگیجه و …ضمن استفاده از آب و مایعات بهداشتی به نزدیکترین مرکز درمانی مراجعه نمائید.

🌐روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان انار

اشتراک گذاری

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *