🔺دما، زمان و فشار به نحوی تنظیم میشود. که در فرایند پاستوریزه کردن باکتری های پاتوژن و بیماری زا ازبین میروند.و در استرلیزه کردن همه میکروب های مفید و مضر از بین میروند
🔺و تفاوت پاستوریزه و استرلیزه در مدت نگهداری آنها است که شیر های استرلیزه را میتوان مدت زمان بیشتری نگهداشت
🔺بنابراین در فرایند تهیه شیر از مواد افزودنی برای افزایش ماندگاری استفاده نمیشود
🔸 لبنیات سنتی سالم تر است یا پاستوریزه؟
🔺استفاده از لبنیات سنتی درسال های اخیر باعث بروز مشکلات عدیده ای برای سلامت جامعه ایران شده است
🔺شیر های سنتی برای فراوری شیر مثل جوشاندن شیر در منزل که به صورت غیراستاندارد انجام میشود و از طرفی نمیتواند خطر آلودگی های تب مالت را به طور کامل از بین ببرد و از طرف دیگر باعث میشود که میزان مواد مغذی آن کاهش پیدا کند
🔺تصور اشتباه دیگر این است که عموم مردم فکر میکنند هرچه در طبیعت و بدون نظارت مراکز ناظر معتبری مانند اداره استاندارد یا غذا و دارو تولید شود ارگانیک است درصورتی که در دامداری های سنتی و کوچک اصول استاندارد تهیه یک محصول ارگانیک رعایت نمیشود
🌐روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان انار
نظرات کاربران