تصویر پیدا نشد !
۰

🔹شیرهای پاستوریزه و استرلیزه حاوی مواد نگهدارنده هستند؟

 

🔺دما، زمان و فشار به نحوی تنظیم میشود. که در فرایند پاستوریزه کردن باکتری های پاتوژن و بیماری زا ازبین میروند.و در استرلیزه کردن همه میکروب های مفید و مضر از بین میروند

🔺و تفاوت پاستوریزه و استرلیزه در مدت نگهداری آنها است که شیر های استرلیزه را میتوان مدت زمان بیشتری نگهداشت

🔺بنابراین در فرایند تهیه شیر از مواد افزودنی برای افزایش ماندگاری استفاده نمیشود

🔸 لبنیات سنتی سالم تر است یا پاستوریزه؟

🔺استفاده از لبنیات سنتی درسال های اخیر باعث بروز مشکلات عدیده ای برای سلامت جامعه ایران شده است

🔺شیر های سنتی برای فراوری شیر مثل جوشاندن شیر در منزل که به صورت غیراستاندارد انجام میشود و از طرفی نمیتواند خطر آلودگی های تب مالت را به طور کامل از بین ببرد و از طرف دیگر باعث میشود که میزان مواد مغذی آن کاهش پیدا کند

🔺تصور اشتباه دیگر این است که عموم مردم فکر میکنند هرچه در طبیعت و بدون نظارت مراکز ناظر معتبری مانند اداره استاندارد یا غذا و دارو تولید شود ارگانیک است درصورتی که در دامداری های سنتی و کوچک اصول استاندارد تهیه یک محصول ارگانیک رعایت نمیشود

🌐روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان انار

برچسب‌ها:

اشتراک گذاری

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *