تصویر پیدا نشد !
۰

💢راه های پیشگیری از ابتلا به بیماری کشنده تب کریمه کنگو

 

💢راه های پیشگیری از ابتلا به بیماری کشنده تب کریمه کنگو

🔶 ذبح حیوانات را در کشتارگاه انجام شود و از گوشت مورد تأیید سازمان دامپزشکی استفاده نمایید.

🔶 توصیه میشود به مدت ۲۴ ساعت لاشه گوسفند پس از ذبح در یخچال نگهداری شده و سپس با پوشیدن دستکش آن را قطعه قطعه کرده و مورد مصرف قرار گیرد.

🔶 حفاظت در برابر گزش کنه به خصوص کودکان و در هنگام تماس با دام.

🌐روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان انار

برچسب‌ها:

اشتراک گذاری

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *