تصویر پیدا نشد !
۰

🔴 خانم احمدی، مدیر گروه واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت شهرستان انار خبر داد:

افزایش موارد تب مالت شهرستان در طی سال ۱۴۰۱ لبنیات غیرپاستوریزه رتبه اول در ابتلا به تب مالت

🔹 بر اساس اظهار احمدی، همزمان با افزایش کشوری موارد ابتلا به تب مالت در کشور، شهرستان انار نیز در اینباره با افزایش آمار مبتلایان مواجه بوده است.

🔹 به گفته ایشان تعداد بیماران شناسائی و ثبت شده در شهرستان انار در طی سال گذشته ۳۰ بیمار بوده است.

🔹 وی افزود: طبق بررسی انجام شده بیش از ۵۰ درصد از مبتلایان اناری به بیماری تب مالت، دام و یا لبنیات مصرفی خود را از شهرستان شهربابک تهیه کرده‌اند.

🔹 گفتنی است از راه‌های انتقال بیماری تب مالت بر حسب شانس بیشتر ابتلا، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱- راه گوارشی (شیر و لبنیات غیر پاستوریزه، بیشترین موارد ابتلا و همچنین گوشت و بافت نیمه پز دام)

۲- راه تنفسی و هوای آلوده آغل

۳- راه پوست (دارای خراش و زخمی)، مخاط (هنگام شیر دوشی، ذبح دام، لمس حیوان بیمار و تماس اشیاء آلوده با مخاط).

🔹 همچنین از راههای پیشگیری از ابتلا نیز می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

۱. جوشانیدن شیر تازه به مدت ۳ تا ۵ دقیقه

۲. نگهداری پنیر تازه در آب‌ نمک ۱۷ درصد به مدت سه ماه

۳. استفاده از وسایل حفاظت فردی بهنگام ورود به محل نگهداری دام، قصابی و..

۴. بررسی دام توسط دامپزشک و تزریق واکسن

برچسب‌ها:

اشتراک گذاری

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *