تصویر پیدا نشد !
۰

💢جلسه هماهنگی با کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای جهت بازرسی از روند فرآوری پسته در شهرستان انار

🔸موضوعات مطرح شده:

🔺جلسات آموزشی با دهیاران و کشاورزان و مردم.

🔺رسیدگی سریع به شکایات بهداشتی در زمینه فراوری پسته.

🔺توصیه به متصدیان در خصوص رعایت ایمنی برق (چاه ارت/فیوز محافظ جان)، جمع آوری نخاله ها بصورت روزانه، عدم رها سازی فاضلاب از ضبط پسته و ترمینال ها در محیط زیست.

🔺عدم استفاده از اتباع در قسمت های نهایی فرآوری.

🔺بازرسی از محل های اسکان تعیین شده از سوی شهرداری در طول مدت فراوری و اعلام و رفع نواقص بهداشتی آنها.

🔺رعایت کلیه مسائل بهداشتی اعم از لباس کار، کفش کار، کلاه آفتابی در ضبط پسته.

🔺تکمیل واکسیناسیون کارگران فصلی.

برچسب‌ها:

اشتراک گذاری

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *