🌱 باغداران عزیز در این روزها مصرف پسته تازه را از دست ندهید
🌱 پسته را به دلایل زیر به عنوان آجیل دوست چشم می شناسند.
🌱در میان آجیل ها، پسته دارای بیشترین مقدار دو آنتی اکسیدان لوتئین و زیگزانتین می باشد که برای سلامت چشم بسیار مهم هستند.
🌱این مواد مغذی موجود در پسته به حفظ عملکرد درست چشم کمک و خطر ابتلا به بیماری های انحطاطی مرتبط با افزایش سن را کاهش می دهند.
🌱 لوتئین و زیگزانتین پسته می توانند خطر ابتلا به آب مروارید و زوال بینایی را کاهش دهند.
🌱لوتئین و زیگزانتین پسته به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی عمل می کنند. آنها نقشی کلیدی در محافظت از چشم ها در برابر نور آبی مضر ایفا می کنند.
🌱لوتئین موجود در پسته سبب جلوگیری از نابینایی در افراد مسن می گردد.
🌱لوتئین همچنین سبب کاهش خستگی چشم، کاهش حساسیت به نور، کمک به محافظت از تراکم مناسب شبکیه و تقویت ماهیچه ها و بافت چشم می گردد.
🌱 ویتامین E و چربی موجود در پسته سبب افزایش جذب کاروتنوئیدها در بدن و حفظ سلامت چشم می گردد.
🌱مصرفی روزانه پسته با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ به محافظت از بینایی شما کمک می کند.
🌱 در این روزها با مصرف پسته از چشمان خود مراقبت کنید (کانال واتساپی علم پسته).
نظرات کاربران