در روزگار آخرالزمانی همه نوع رفتار ناشایست از افراد بیمار دل و بی مقدار که خود غرق در افکار و اعمال پلید و ناپسند هستند با شروع هر دسیسه و توطئه ای نسبت به افراد خادم و صادق و از روی حسادت با دست آویز قرار دادن شایعات و تهمت های ناروا سعی در پیدا کردن راهی برای هم رنگ کردن دیگران با وجدان نداشته خودشان ویا انتقام میکنند.
ازنظر اسلام آبروی مومن و حتی افراد ناباب هم در نزد خداوند بسیار اهمیت دارد و ریختن آبروی مومن بسیار خطرناک و گناه بسیار بزرگی به شمار می رود.
به همین دلیل است که امام صادق (ع) در حدیثی حرمت مومن را از حرمت کعبه بالاتر دانستند اما متاسفانه بیماران روحی با دلهای آلوده و مریض خود با بی اعتنایی به عواقب تهمت زنی و نشر اکاذیب ، ظاهراً جنگ خود را در برابر فرمان الهی نوعی افتخار می دانند و هیچ توجهی به عواقب دنیوی و اخروی آن ندارند.
پیامبر اکرم صلی و علیه و آله می فرمایند: برای دروغگویی فرد، همین کافی است که آنچه را می شنود بدون تحقیق برای دیگران بیان کند.
⛔️مجازات قانونی برای اینگونه افراد در قوانین به مواد ۶۶۹ ، ۶۸۰، ۲۴۵،۶۴۱،۶۹۹،۶۹۸،۷۰۰قانون مجازات اسلامی و ماده ۱۷ ،۱۶قانون جرائم رایانه به صراحت بیان گردیده است.
سخن آخر:
انسان باشخصیت و سالم ، شنونده عاقلی است که از شنیدن حرف و شایعات بی اساس و انتشار آن دوری میکند تا گرفتار عذاب الهی و محکمه قیامت نگردد.
اگر دچار این تهدیدات شدید سریعا موضوع را از طریق مراجع قضایی پیگیری کنید تا فرد خاطی به مجازات خود برسد.
نظرات کاربران