تصویر پیدا نشد !
۰

*نقش آمینواسید در تغذیه درختان پسته* 🔴🔴🟢🟢

🟢🌱آمینواسیدها حدود ۱۰تا ۳۰ درصد از وزن کل خشک گیاه را تشکیل می دهند و یکی از مهمترین منابع نیتروژن آلی محلول در خاک نیز محسوب می شوند.

🟢🟢🌱درختان می توانند آمینواسیدها را سریعا و به طور مستقیم از طریق ریشه و محلولپاشی سرشاخه ها جذب نمایند و در شرایطی که درختان دچار کمبود نیتروژن باشند تا ۲۰درصد از نیاز درختان به نیتروژن را تامین کنند. اخیرا کاربرد آمینواسیدها به عنوان محرک رشد گیاه بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

🟢🟢🟢🌱 آمینو اسیدها این قابلیت را دارند که عناصر غذایی مورد نیاز درختان را کمپلکس کنند و بدین وسیله باعث افزایش قابلیت جذب و انتقال عناصر غذایی درون درختان و درنهایت افزایش کمیت و کیفیت میوه درختان شوند.

🟢🟢🟢🟢🌱آمینو اسیدها فراید جوانه زنی دانه گرده و تشکیل گل و میوه درختان را از طریق فعالسازی هورمون های گیاهی سرعت می بخشند و از این طریق در تشکیل و تولید میوه نقش مهمی ایفا می کنند.
🟢🟢🟢🟢🟢
🌱آمینواسیدها در ساخت پروتئینها، اسیدهای نوکلئیک، هورمون ها و کربوهیدرات ها که به عنوان مخازن انرژی درختان شناخته می شوند نقش دارند و علاوه بر رشد و توسعه شاخ و برگ درختان، با تولید ترکیبات انرژی زا، تحمل درختان را در مقابل بیماریها و تنش های محیطی از جمله سرمازدگی و گرمازدگی به طور قابل ملاحظه ای افزایش می دهند

برچسب‌ها:

اشتراک گذاری

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *