تصویر پیدا نشد !
۰

🌹ضایعات پوست سبز یا نخاله پسته🌹

پوست سبز و رویی پسته که پس از پوست گیری از پشت دستگاه فرآوری خارج می‌شود، گاها نخاله گفته می‌شود.

🌷این پوست ارزش غذایی بالایی دارد که می‌تواند بعنوان بخشی از جیره غذایی دام و نیز بعنوان کود و ماده اصلاحی خاک مورد استفاده قرار گیرد.

🌷اما بدترین حالت ممکن تخلیه و رها سازی توده نخاله در حاشیه باغات است که کانون آلودگی‌ های قارچی برای تولید سم افلاتوکسین پسته می شود.

🌷بهترین روش ، خشک کردن آن در آفتاب و سپس استفاده بعنوان کود یا غذای دام یا منبع سوخت برای مقابله با سرمازدگی بهاره است.

برچسب‌ها:

اشتراک گذاری

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *