🌷پوست سبز و رویی پسته که پس از پوست گیری از پشت دستگاه فرآوری خارج میشود، گاها نخاله گفته میشود.
🌷این پوست ارزش غذایی بالایی دارد که میتواند بعنوان بخشی از جیره غذایی دام و نیز بعنوان کود و ماده اصلاحی خاک مورد استفاده قرار گیرد.
🌷اما بدترین حالت ممکن تخلیه و رها سازی توده نخاله در حاشیه باغات است که کانون آلودگی های قارچی برای تولید سم افلاتوکسین پسته می شود.
🌷بهترین روش ، خشک کردن آن در آفتاب و سپس استفاده بعنوان کود یا غذای دام یا منبع سوخت برای مقابله با سرمازدگی بهاره است.
نظرات کاربران