🔶️اما فردی که به آنفلوآنزا مبتلا شد، برای اینکه بهبودی زودتر صورت گیرد باید از سوپ پر از پیاز و سیر استفاده کند.
🔶️پیاز و سیر خاصیت ضدعفونی کننده و ضد ویروس دارند و در بهبود آنفولانزا بسیار کمک کننده هستند.
🔶️علاوه بر استفاده از پیاز و سیر داخل سوپ میتوان از سبزیجات مختلف اعم از اسفناج، شلغم، جعفری و هویج استفاده کرد. همچنین خوردن خورشت الو اسفناج ضد یبوست بوده و در دفع مواد زائد از بدن کمک کننده است و بدن هرچه مواد زائد کمتری داشته باشد در برابر بیماریها مقاومت بهتر و بیشتری خواهد داشت.
🔶️یکی از راههای ضدعفونی کردن محیط خانه استفاده از سیر، پیاز و نارنج در مکانهای مختلف خانه است، یعنی پیاز یا نارنج را چهار برش زده و در جاهای مختلف خانه قرار دهند این خود نوعی ضد عفونی کننده است که اغلب افراد به آن دسترسی دارند.
🔶️راهکار بعدی اسپری سرکه و گلاب رقیق شده برای ضد عفونی کردن وسایل است که به طور مخلوط یا جدا شده از هم قابل استفاده خواهد بود.
سرکه و گلاب خاصیت ضد عفونی کننده دارند.
🔶️مورد بعدی در تشدید علائم آنفلوآنزا نگرانی ها و اضطراب هاست.
🔶️یعنی استرس در سیستم ایمنی بدن تأثیر گذاشته و آن را تضعیف میکند. همچنین در هنگام بیماری نیز به بدن اجازه بهبودی نداده و بیماری مدت زمان بیشتری در بدن باقی خواهد ماند.
✔️نویسنده: آقای دکتر عباس رشیدی
نظرات کاربران