تصویر پیدا نشد !
۰

توصیه پزشکی

#توصیه_پزشکی

در زمان ابتلای به بیماریهای ویروسی و خصوصاً آنفلوآنزا باید سبک غذایی خود را تغییر داده و در مدت زمان بیماری از غذاهای قوی، سالم با هضم آسان استفاده کنیم. استفاده از بعضی مواد غذایی مانند حریره بادام به یک‌باره در افراد بیمار اشتباه بوده و باید در طول روز استفاده شود؛ به خصوص کسانی که دچار تهوع می‌شوند بهتر است حجم زیادی از مواد غذایی را یک‌باره مصرف نکنند.
افرادی که در زمان بیماری سرفه‌های خشک شدید دارند از حریره بادام برای صافی گلو استفاده کرده و تا زمان بهبودی کامل از گلاب مصرف نکنند. برای درمان سرفه و خشکی گلو دم‌کرده آویشن، بابونه و پونه مفید است و نیز
به دلیل آنتی‌بیوتیک طبیعی داخل این گیاهان دارویی عفونت از بین می‌رود، بشرط عدم وجود حساسیت به هریک از این داروها.
اگر افراد باردار به آنفلوآنزا مبتلا شدند توصیه شده برای جلوگیری از خلط، عفونت و تقویت ریه‌ها از حریره بادام و سوپ پر پیاز اتفاده کرده و به هیچ عنوان از آویشن، بابونه و پونه استفاده نکنند؛ زیرا استفاده این گیاهان در زمان بارداری ممکنست باعث خونریزی، سقط و زایمان زودرس در فرد شوند.
آنفلوآنزا باعث تب در بدن افراد می‌شود و توصیه می‌ شود افرادی که تب دارند از دم‌نوش بنفشه، دم‌نوش عناب و دم‌نوش زعفران برای پایین آوردن تب استفاده کنند. همچنین کودکانی که به آنفلوآنزا مبتلا هستند برای اینکه با خوردن داروهای گیاهی تلخ اذیت نشوند، والدین یک برگ کاهو را چند ساعت داخل یخچال نگهدارند تا خنک شود و بعد روی شکم به خصوص در سمت راست شکم کودک مالیده شده تا در کنار داروهای شیمیایی به بهبودی کودک سرعت ببخشد.

اشتراک گذاری

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *